Världens 4 bästa äventyr

Livet bjuder på många äventyr och det kan vara svårt att välja ut de bästa. Världen är en fantastisk plats med häftig djurliv och magiska naturupplevelser. Här kan du läsa om de fyra bästa äventyren i världen.

Adrenalinpumpande äventyr i Queenstown

Queenstown ligger på Nya Zeelands södra ö. Hit åker alla backpackers för att uppleva adrenalinfyllda äventyr i form av bungyjump, jättegungor, rafting, paragliding och mycket mer. Här finns bland annat världens högsta bungy jump. Landskapet är otroligt vackert och staden är mysig.

Hundspann på Grönland

Grönland är för många en outforskad destination. Det bästa sättet att uppleva denna ö ör med hundspann. Starka hundar drar dig över havsisen. På vägen ser du isberg, fiskeplatser och vackra fjordar. Ett otroligt vackert äventyr som kommer att ge dig ett minne för livet.

Späckhuggarsafari i British Columbia

Späckhuggare är otroligt fascinerande djur som bäst upplevs i det vilda. Under sommarhalvåret kan du se späckhuggare på riktigt nära håll vid Vancouver Island utanför i British Columbia på Kanadas västkust. Med en kajak kan du paddla ut tillsammans med en guide och se späckhuggare samt sälar och delfiner.

Dykning i Sulawesi

Ön Sulawesi i norra Indonesien bjuder på fantastisk dykning. Här har du möjlighet att se ett stor variation av färgglada fiskar och andra djurarter.